M1 Valmennusharjoitukset

Event topic Progress:

Valmennusharjoitukset

Jokainen moduuli sisältää valmennusharjoituksia. Tutustumme joihinkin harjoituksiin yhteisen viikonloppumme aikana. Tarkoitus on, että näistä harjoituksista muodostuu sinulle työkalupakki tulevia asiakasohjauksia varten. Aloita kuitenkin itsestäsi ja tee jokainen näistä ja tulevista valmennusharjoituksista ensin itsesi kanssa.

Osana opiskelua harjoittelet jokaisessa moduulissa valmentamista myös muiden opiskelijoiden kanssa. Saat koulutuksen alussa tiedon itsellesi, kenen kanssa harjoittelet eri moduulien valmennusharjoituksia. Nämä hetket ovat supertärkeitä tulevien asiakaskohtaamisten harjoittelemiseksi. Pitäydy siis ohjaaja- ja asiakasroolissa valmennusharjoituksen ajan. Voitte jakaa palautetta ja kuulumisia erikseen harjoituksen jälkeen.

Muistathan, että IhanaElo-ohjaajasi on sinua varten ja voit aina kääntyä hänenkin puoleensa ja pyytää jonkun tietyn harjoituksen kokeilemista osana yhteistä valmennustapaamistanne.

Lataa moduulin valmennusharjoitukset täältä>>>

Kokonaisvaltainen motivaatio

Motivaatioharjoituksia

Sitoutumisharjoituksia

Alisa ja Terhi ovat tehneet sinulle muutaman esimerkin harjoitusvalmennuksista. Sovella harjoitusten menetelmiä meneillään olevaan koulutuksen ja hyvinvointimatkan aiheeseen.

Aina ei ole mahdollista tavata fyysisesti. IhanaElo-valmennukset etänä toteutamme ensisijaisesti Zoom-videopuheluita hyödyntäen. Kokeile Zoomia harjoitusvalmennuksissa muiden opiskelijoiden kanssa.