IhanaElo®-hyvinvointivalmennus

IhanaElo®-hyvinvointivalmennus on rakennettu juuri sinua varten, joka haluat muutosta ja ihanampaa eloa. IhanaElo®-verkkovalmennus toimii runkona matkallesi oman IhanaElo-ohjaajasi kanssa. Verkkovalmennukseen on koottu luentomateriaali, harjoitukset ja vinkit siten, että ne tukevat juuri sinun matkaasi kohti kestävää elämänmuutosta.

Alkaisiko tästä sinun hyvinvointimatkasi, jota askellat yhdessä IhanaElo®-ohjaajasi kanssa viikko kerrallaan? Valmennus rakentuu 16 viikon ohjelmasta, jossa ravinto, liikunta ja arkiaktiivisuus sekä uni ja palautuminen luovat vankan pohjan. Elämän sallinnan-kokonaisuuden kautta pysähdymme itsemyötätunnon, onnellisuuden, vahvuuksien ja juuri sinun elämän tärkeimpien asioiden äärelle.

IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssi on siis tarkoitettu toteutettavaksi yhdessä sinun ja IhanaElo®-ohjaajasi kanssa! Saat ohjaajastasi ikioman rinnallakulkijasi ja tukijasi, jotta tällä kertaa onnistut varmasti! Ohjaajallasi on sinulle paljon lisävinkkejä ja jaatte yhteisen seurantataulukon, joka tukee tavoitteiden ja tehtävien toteutumista.

Sovi matkan aloittamisesta IhanaElo®-ohjaajan kanssa. Täydennät ensin alkukartoituslomakkeen ja sen jälkeen sovimme aloitustapaamisesta sekä hyvinvointimatkasi tuesta koko valmennuksen ajan. Suosituksena on tavata kahden viikon välein.

Muista, että kaikki kysymyksesi ja palautteesi on aina tervetullutta. Lähetä sähköpostia info@ihanaelo.fi ja olemme yhteydessä sinuun.

 

Tämä on aivan ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä elostasi ihanaa! Seuraavat kuukaudet voivat muuttaa elämäsi – syöksy avoimin mielin matkaan ja käännä katseesi kohti omaa hyvinvointiasi!

 

en_USEnglish