IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus

Hyvinvointiohjaajan koulutus
Tämä on IhanaElo Oy:n koulutuspalvelu hyvinvointiohjaajille. Koulutus sisältää kuusi moduulia, joissa on viikko- ja moduulikohtaisia harjoitteita. Osaaminen varmistetaan monivalintatentein.


Digitaalinen opetusmedia: IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutus

KeskustelupalvelutMedian tuottajaMedian julkaisijaMedian julkaisutiedotLisenssi

IhanaElo Oy 2846722-7

Oy Digital Education Services Finland Ab  2682502-7

Julkaistu 15.05.2019 Uranet -alustapalvelussa.


Tervetuloa IhanaElo-ohjaajakoulutukseen!

Ihanaa, että olet mukana! Seuraavat kuukaudet tulevat muuttamaan elämäsi – syöksy avoimin mielin matkaan ja käännä katseesi kohti omaa hyvinvointiasi!

Ohjaajakoulutuksen ytimessä on oma hyvinvointimatkasi, jota askellamme yhdessä viikko kerrallaan. Ravinto, liikunta, uni ja palautuminen luovat vankan pohjan. Elämän sallinnan -kokonaisuuden kautta pysähdymme itsemyötätunnon, onnellisuuden, vahvuuksien ja juuri sinun elämän tärkeimpien asioiden äärelle.

Tavoitteena on valmistaa sinua toimimaan maailman parhaana rinnallakulkijana ja tsempparina myös muille kestävästä elämänmuutoksesta haaveileville. Miten kohdata asiakas? Miten löytää hänen oma tavoitteensa ja sitoutumisensa? Miten herätellä hänen omia oivalluksiaan sen sijaan, että antaisimme vain neuvoja toimia tiettyyn suuntaan? Miten huomioida asiakkaan yksilöllisyys ja samalla vahvistaa käsitystä siitä, että terveelliset elämäntavat ovat yksinkertaisia ja sopivat meille kaikille? Miten vielä varmistaa, että teet tästä liiketoimintana kannattavaa?

Olen koonnut sekä luentomateriaalin, harjoitukset että lomakkeiston siten, että tiedon ja taidon määrä tulisi kurssin käytyä olla sinulle sopivan laaja ja konkreettinen ohjaamisen aloittamiseen itsenäisesti. Nyt siis huoli pois ja avoimin mielin kohti tulevia viikkoja. Päälle vielä pieni ripaus sinnikkyyttä ja tunnollisuutta, jotta otat aikaa itsellesi ja tälle kurssille. Ole läsnä koulutushetkissä ja arjessasi uusien toimintatapojen äärellä. Tämä on aivan ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä elostasi ihanaa!

Ihanaa eloa sinulle toivoen, Alisa

 

Katso Infowebinaari: IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutus

Infowebinaarissa esittelemme koulutuksen rakennetta, sisältöä ja tavoitteita. Voit halutessasi ladata webinaarin aineiston tästä PDF-muodossa.

 

Katso tiimiläisten tervehdysvideo

IhanaElo-tiimimme odottaa jo mahdollisuutta tutustua sinuun. Käy tutustumassa meihin kaikkiin: https://www.ihanaelo.fi/ihanaelo-hyvinvointiohjaajat/ ja kutsu meidät LinkedInissä omaan verkostoosi.


en_USEnglish