Hankiworks Oy Helsinki Finland 2682502-7
Made in Internet® productions 2017

Re-Engineering Business

Strategiana Digitaalinen Liiketoiminta

Hankiworksin liiketoimintaidea on luoda uutta sekä rakentaa lisäarvoa olemassa oleville toiminnoille.  Toteutamme liiketoimintakonsepteja ja tuotteistamme konseptit malleiksi, joiden kanssa on helppo toimia.

Yhtiön nuoresta iästä ja pienestä koosta huolimatta, olemme tehneet ennätyksiä ja yhtiömme vastaama projekti listattiin Kauppalehdessä kymmenen loistavasti onnistuneen projektin joukkoon mitä  Suomessa on tehty.

Digital University

Viimeisin tuotteemme on Digital University.

Se on alustapalvelu, joka muuttaa kurssit mediaksi ja kouluttajat sisällöntuottajiksi. Julkaistavilla kurssimedioilla on jälleenmyyntiarvoa. Voit myydä ylläpitämäsi kurssimedian eteenpäin seuraavalle operaattorille.

Digital University

Se on sosiaalista mediaa hyödyntävä palvelu osaamisen kehittämiseen, jonka ovat tuottaneet ja testanneet suomalaiset korkeakouluopettajat.

Digital University on organisaatiorajoista riippumaton alustaspalvelu. Voit suojata julkaiseman sisällön ja jakaa sen yksityisesti.  Palvelun saa käyttöön kuukausimaksua vastaan hankkimalla julkaisuoikeudet kurssimedian kehittämiseen ja ylläpitoon.

Tuomo Ryynänen

Lehtori, tuottaja

Hankiworks oy

Made in Internet® productions 2017 Helsinki Finland 2682502-7

Kyllä - olen kiinnostunut Hankiworks Oy:n osaamisesta tietotekniikan hyötyjen rakentamisessa