M6 IhanaElo-palveluiden myynti, markkinointi, hinnoittelu ja sopimukset

Olet valmistumassa IhanaElo-ohjaajaksi. Matkasi oman hyvinvointisi äärellä on ollut ainutlaatuinen. Samalla olet kerännyt tietoa ja taitoa ohjaajana toimimisen aloittamiseksi. Sinun kannattaa myös huolellisesti suunnitella mistä löydät asiakkaita ja kuinka hinnoittelet, myyt ja markkinoit palvelujamme.

Käymme läpi IhanaElo-valmennusten markkinointia ja myyntiprosessia toimiviksi todettujen käytäntöjen pohjalta. Saat esimerkkejä IhanaElo-valmennusten hyödyistä, eduista ja asiakkaan ostomotiiveista. Palvelumme sisältävät päätuotteemme valmennusten lisäksi myös mm. koulutuksia ja luentoja. Samat opit toimivat hyvin niiden myynnissä ja markkinoinnissa.

Pääset harjoittelemaan myös palvelujen hinnoittelua. Moduulin päätteeksi tutustut sopimusluonnokseen, sillä valmistuttuasi teet IhanaElo Oy:n kanssa sopimuksen IhanaElo-ohjaajana toimimisesta.

IhanaElo-palvelujen myynti ja markkinointi

Ystävällisyysmeditaatio 4:34. Kesto

Ystävällisyysmeditaatio musiikilla. Kesto 4:34

M6 Oppimistehtävä 1: Unelma-asiakkaasi

Millainen on sinun unelma-asiakkaasi? Määrittele kenen kanssa haluaisit käydä kauppaa ja tehdä yhteistyötä. Kirjoita mahdollisimman tarkka kuvaus ja sisällytä siihen esimerkiksi nimi, ikä, positio, organisaatio, ilot, huolet, ostomotiivit ja harrastukset. Voit halutessasi piirtää unelma-asiakkaasi kuvan tai leikata sen lehdestä.

M6 Oppimistehtävä 2: Myyntipuhe

IhanaElo-hyvinvointiohjaajana osaat kertoa myymiesi palvelujen rakenteesta, hyödyistä, eduista ja ominaisuuksista.  Menet asiakastapaamisiin valmistautuneena ja varmana, kun olet sanoittanut myyntipuheesi omaan suuhusi sopivaksi.

1. Valitse yksi IhanaElo- valmennus, jota haluat tarjota asiakkaillesi (https://www.ihanaelo.fi/palvelut/)
  2. Listaa valitsemasi valmennuksen
    1. ominaisuudet/ faktat (esim. konseptoitu valmennusprosessi)
    2. edut (esim. IhanaElon ohjaaja koordinoi kaiken)
    3. hyödyt (esim. vaivatonta asiakkaalle)
  3. Kirjoita ja videoi ytimekäs myyntipuhe (ja pidä unelma-asiakas mielessäsi.) Muista myydä hyötyjä!

Tallenna tehtävät kansioosi.

Työvälineharjoitus 4: Aktivoidu somessa

Kuuntele oheinen luento. Löydät sosiaaliseen mediaan liittyvät tehtävät luentomateriaalista.

IhanaElo-palvelujen hinnoittelu ja sopimukset

Tarkkailija. Kesto 11:07

M6 Oppimistehtävä 3: IhanaElon palvelut

Tutustu IhanaElo-tiimin tarjoamien palvelujen hinnoitteluun https://www.ihanaelo.fi/palvelut/

IhanaElo-tiimiläisenä nämä hinnat toimivat myös sinun perushintoinasi erityisesti yritysasiakasmyynnissä.

Mitä IhanaElo-palveluita sinä alat myydä ja toteuttaa? Perustele vastauksesi ja tallenna tehtävä kansioosi.

M6 Oppimistehtävä 4: Sopimus IhanaElo-ohjaajana toimimisesta ja hinnoittelu

Valmistuttuasi teet IhanaElo Oy:n kanssa sopimuksen IhanaElo-ohjaajana toimimisesta. Sitoudut sopimuksessa mm. hankkimaan IhanaElo-hyvinvointivalmennuksen verkkokurssin jokaiselle valmennukseen osallistuvalle.

1. Pyydä sopimus tutustuttavaksi itsellesi.
  2. Pohdi, miten huomioit verkkokurssin hankinnan hinnoitellessasi yksityisasiakkaan IhanaElo-hyvinvointivalmennusta?
  3. Täydennä Hinnoittelun simulointi -taulukkopohjaan ehdotuksesi hinnoittelustasi. Valmistaudu perustelemaan ehdotuksesi. Löydät taulukkopohjan omasta kansiostasi. Muokkaa ja tallenna päivitetty taulukko kansioosi.

Muistathan, että valmistuminen edellyttää lopputyön tekemistä. Löydät tarkemmat ohjeet uudelleen tentin läpäistyäsi.

Service event Event topics