Liiketoimintaosaamisen verkkovalmennus, osa 1.

Tämä käytännönläheinen opetusmedia on suunnattu aloittaville yrittäjille ja yrittäjän ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille. Edeltävyysvaatimuksia ei ole.

 

 


LähdetiedotMedian julkaisutiedotOhjauspalvelut
Suomen Uusyrityskeskus ry,  2019.
Oy Digital Education Services Finland Ab;  www.digitaleducationservices.fi/
Liiketoimintaosaamisen verkkovalmennus, osa 1.

Tämän digitaalisen opetusmedian lähtökohta on kehittää osaamista yritystoiminnan alkuvaiheessa, käynnistämisessä ja suunnittelussa.

Erityisesti kiinnitämme huomiota menetelmäosaamiseen, joka asettaa pohtimaan kysymyksiä toiminnan järjestämisestä. Liiketoimintaosaamisen verkkovalmennuksen eri osien tavoitteena on turvata aloittavan yrittäjän asema yritystoiminnassa yrittämiseen liittyvällä tietoisuuden parantamisella ja riskien hallinnalla. Yrittäminen on paljon turvallisempaa kun tietää mitä tekee ja miten toimii.

Liiketoimintaosaamisen verkkovalmennus (osa 2) keskityy liiketoimintasuunitelman toimenpanemiseen, yrittäjän sosiaaliturvaan, rahoitukseen ja yhtiömuotoihin. Sen voi tilata käyttöönsä ohjaajalta. Saat palvelutunnukset, jolla voit tilata sisällön käyttöösi Uranetissa työpöydällesi.


Liiketoimintaosaamisen verkkovalmennus

Liiketoimintaosaaminen: Taloushallinto ja verotus
Liiketoimintaosaaminen: Myynti ja markkinointi
Liiketoimintaosaaminen: Liiketoimintasuunnitelma
Liiketoimintaosaaminen: Yritysidea
Liiketoimintaosaaminen: Minäkö yrittäjäksi?

 

Käytännönläheiset harjoitteet tuovat tutuksi ne asiat, joita tarvitaan liiketoiminnan menestyksellisessä toteuttamisessa. Mediaan liittyvien harjoitustehtävien avulla, oppii ymmärtämään keskeisiä käsitteitä ja niiden merkityksiä liiketoiinnassa.


en_USEnglish