Hygieniapassi selkokielellä


Introduction to hygiene expertise

The aim of the Hygiene Expertise is to combine the learning of Finnish language with the understanding and learning of professional content. The Hygiene Knowledge Material is aimed at immigrant education and is intended for use in combination with a teacher or for independent study. It can be used with an immigrant group or as a support material for an immigrant studying with Finns. The Students can also use the material independently to accumulate their own hygiene skills. The Teacher is then good at instructing the student to use the material.

 


Services

TBD

Hygieniapassi selkokielellä

Hygieniaosaaminen

Hygieniaosaamismateriaalin tavoitteena on yhdistää suomen kielen oppiminen ja ammatillisen sisällön ymmärtäminen ja oppiminen. Hygieniaosaamismateriaali on suunnattu maahanmuuttajaopetukseen ja se on tarkoitettu käytettäväksi joko yhdessä opettajan kanssa tai itsenäiseen opiskeluun. Sitä voi käyttää maahanmuuttajaryhmän kanssa tai tukimateriaalina sellaiselle maahanmuuttajalle, joka opiskelee suomalaisten kanssa.

Opiskelija voi käyttää materiaalia myös itsenäisesti kartuttaessaan omaa hygieniaosaamistaan. Opettajan on silloinkin hyvä opastaa opiskelijaa materiaalin käyttämiseen.


Palvelut

Tähän digitaaliseen opetusmediaan liittyvät myös keskustelupalvelut, johon voit liittyä napsauttamalla kuvaketta tai klikkaamalla tätä linkkiä.

en_USEnglish