Hygieniapassi selkokielellä


Introduction to hygiene expertise

The aim of the Hygiene Expertise is to combine the learning of Finnish language with the understanding and learning of professional content. The Hygiene Knowledge Material is aimed at immigrant education and is intended for use in combination with a teacher or for independent study. It can be used with an immigrant group or as a support material for an immigrant studying with Finns. The Students can also use the material independently to accumulate their own hygiene skills. The Teacher is then good at instructing the student to use the material.

 


Services

TBD

Hygieniapassi selkokielellä

Hygieniaosaaminen

Hygieniaosaamismateriaalin tavoitteena on yhdistää suomen kielen oppiminen ja ammatillisen sisällön ymmärtäminen ja oppiminen. Hygieniaosaamismateriaali on suunnattu maahanmuuttajaopetukseen ja se on tarkoitettu käytettäväksi joko yhdessä opettajan kanssa tai itsenäiseen opiskeluun. Sitä voi käyttää maahanmuuttajaryhmän kanssa tai tukimateriaalina sellaiselle maahanmuuttajalle, joka opiskelee suomalaisten kanssa.

Opiskelija voi käyttää materiaalia myös itsenäisesti kartuttaessaan omaa hygieniaosaamistaan. Opettajan on silloinkin hyvä opastaa opiskelijaa materiaalin käyttämiseen.


Palvelut

Tähän digitaaliseen opetusmediaan liittyvät myös keskustelupalvelut, johon voit liittyä napsauttamalla kuvaketta tai klikkaamalla tätä linkkiä.

Töihin matkailualalle

Taustaa

Tässä  Uranet -verkkomediassa kartoitamme harjoitustehtävien avulla sinun tämän hetken valmiuksia matkailualan työtehtäviin.

Verkkomedia sisältää muutaman kysymyksen, jonka voit täyttää tässä yhteydessä. Kysymyksiin vastaaminen vie noin viidestä kymmeneen minuuttia. Uranet -palvelun avulla voit työllistyä matkailualalle tätä kautta hakemuksettoman työnhaun avulla.

 

Matkailualan ABC

Johdanto matkailualalle

Taustaa

Matkailualalla tarvitaan osaamista  myynnin, majoituksen tai matkailupalvelujen toteuttamisen asiakaspalvelutehtävissä. Toimialalla tehdään työtä yhteiskuntavastuullisesti ja palvellaan suomalaisia sekä ulkomaisia asiakkaita. Matkailualalla hyödynnetään hyviä vuorovaikutustaitoja, kielitaitoa ja se on kansainvälistä toimintaa jossa tarvitaan kulttuurien tuntemusta. Alalla toimitaan myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti. Matkailualalla vastuullinen toiminta ja kestävät toimintatavat toimialan ominaispiirteitä. (Mukaeltu opintopolku.fi palvelusta 19.7.2018).

Matkailualan ABC sisältö URANET® -palvelussa

Matkailualan ABC on uramedia, jonka avulla voi kehittää matkailualan perusosaamista myös työllistyä sitä kautta hakemuksettoman työnhaun avulla.
Tämän uramedian tärkein sisältö on lueteltuna alla:
  • Matkailualan yleisiä vaatimuksia
  • Työtehtäviä ja niiden kuvauksia
  • Verkkotehtäviä ja harjoituksia
Matkailualan Uranet -profiilin kautta voit ottaa yhteyttä ja vaikkapa ehdottaa uutta sisältöä.
Uranet -profiilin tavoittaa profiilista @matkailualanabc

Matkailualan ABC on tuotettu 19.7.2018

Uranet® | Digital Education Services Finland
en_USEnglish